Primim De La Cititori: Aspersoare care functioneaza pana cand inunda totul in sectorul 4

aspersoare

Astazi in rubrica Primim de la Cititori reluam un subiect despre care am tot scris si anul trecut: programarea fara nici un fel de logica a unor aspersoare care ar trebui sa irige spatiile verzi, respectiv parculetele dintre blocuri, din sectorul 4.

De aceasta data este vorba despre instalatiile montate in zona Aleii Resita, despre care ne scrie cititorul nostru, George Constantin Macau, care precizeaza ca instalatia de aspersoare din spatele blocului A7 a functionat non-stop vreo 24 de ore, generand o adevarata mlastina.

Buna seara, va scriu voua ca pe mine domnul Primar m-a blocat si nu ii mai pot scrie. Locuiesc pe Aleea Resita D nr 3. Stropitorile din spatele blocului A7 functioneaza cel putin de la ora 17 de cand am ajuns eu de la servici, deja s-a format mlastina”, ne spunea, joia trecuta, G. C. Macau. Cititorul nostru revenea vineri dimineata cu un nou mesaj similar: “este ora 9.0 dimineata si instalatiile inca functioneaza. Oare cine plateste aceasta apa? Din cate stiu eu nici atata apa nu le face bine plantelor…”.

Dincolo de intrebarea justificata legata de costurile consumului absolut inutil de apa, ne gandim ca daca acum, cand nici nu a dat bine caldura aspersoarele sunt lasate sa functioneze atat de mult, cand or veni caldurile alea de 40 de grade ce se va intampla? Lucratorii de la ADP vor transforma parculetele din sector in adevarate lacuri de aumulare?

CITESTE SI: Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a deveni Gradinarul de la bloc?

8 Comments

 1. stanescu ioan

  May 16, 2018 at 4:50 pm

  In fata blocului M3 din str Tarnava Mica nr 2 aspersoarele nu mai functioneaza deloc ,iar spatiu verde si florile s au uscat.Poate vine cineva sa le repare.

 2. PETRE N.

  August 15, 2019 at 12:42 pm

  Buna ziua,va rugam sa interveniti in remedierea aspersoarelor din aleea izvorul oltului nr 3 bl.27,sc,4,pe spatiul verde din spatele blocului,aspersoare care nu functioneaza din luna mai. Mentionez ca nr telefon aspersoare este blocat,iar mesajul a fost transmis in zadar,Va multumim si asteptam ajutorul dvs !

 3. PETRE N.

  August 19, 2019 at 2:09 pm

  Buna ziua,in urma sesizarii facuta pt.aspersoare in aleea izv.oltului nr.3,situatia s-a remediat,lucru pt.care va multumim,iata ca functioneaza,chiar daca iarba s-a uscat,acum isi va reveni !

 4. PETRE N.

  August 30, 2019 at 3:42 pm

  Buna ziua,va rugam sa reveniti pt remedierea functionarii aspersoarelor in Aleea izvorul oltului nr 3,bl.27.sc 4 pe spatiul verde din spatele blocului,unde au functionat doar cateva zile,dupa care n-au mai pornit.Va multumim si va asteptam !

 5. PETRE N.

  August 31, 2019 at 1:18 pm

  Buna ziua,va aducem la cunostinta faptul ca aspersoarele din aleea izv.oltului nr 3 ,bl.27 sc 4 ,spatiul din spatele blocului n-au functionat decat cateva zile,dupa care n-au mai pornit.Va rugam sa trimiteti pt a remedia defectiunea ! Va multumim anticipat 1

 6. Florin C

  April 23, 2020 at 9:42 am

  Daca era un timp in care voiam ca aspersoarele sa se mai si odihneasca si sa nu provoace inundatii, iata ca a sosit vremea in care atragem atentia ca in 2020 acestea nu au functionat deloc. Iarba s-a uscat, au aparut crapaturi deoarece nici vremea nu ne-a ajutat.Ma intreb daca scopul a fost o amenajare durabila sau doar intentia de a cheltui niste bani din bugetul local si eventual o noua amenajare cu costuri suplimentare… vorbesc de str. Vatra Dornei nr. 2, bl. F5, vizavi de resedinta primarului Baluta.

 7. Nicoleta

  July 30, 2020 at 10:14 am

  Bună ziua, aspersoarele din str Drumul Gazarului nr 30 bl 133 nu functioneaza(nici nu au funcționat vara aceasta). Mulțumim.

 8. Forker Elena

  July 26, 2022 at 5:47 am

  De ceva timp doream sa va chemam si la adresa noastra:Str LUICA nr31 Bl M4bis sector 4 București. Pe aleea din dreapta a blocului nu mai poti circula din cauza baltilor si noroiului. Acum 15 min am plecat spre munca si am alunecat in noroiul depus sarind peste o balta… Bine ca este blugul rupt in genunchi si plina de noroi. Halal…. In UE pt asa ceva primaria este data in judecata. Eu ma multumesc ca nu mi am rupt piciorul. Va rog sa trimiteti o echipa si rezolvati problema. Zi faina sa aveți. Ca a mea…. Pot sa trimit si poze daca doriti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fourteen − two =