Primim De La Cititori: Aspersoare care functioneaza pana cand inunda totul in sectorul 4

aspersoare

Astazi in rubrica Primim de la Cititori reluam un subiect despre care am tot scris si anul trecut: programarea fara nici un fel de logica a unor aspersoare care ar trebui sa irige spatiile verzi, respectiv parculetele dintre blocuri, din sectorul 4.

De aceasta data este vorba despre instalatiile montate in zona Aleii Resita, despre care ne scrie cititorul nostru, George Constantin Macau, care precizeaza ca instalatia de aspersoare din spatele blocului A7 a functionat non-stop vreo 24 de ore, generand o adevarata mlastina.

Buna seara, va scriu voua ca pe mine domnul Primar m-a blocat si nu ii mai pot scrie. Locuiesc pe Aleea Resita D nr 3. Stropitorile din spatele blocului A7 functioneaza cel putin de la ora 17 de cand am ajuns eu de la servici, deja s-a format mlastina”, ne spunea, joia trecuta, G. C. Macau. Cititorul nostru revenea vineri dimineata cu un nou mesaj similar: “este ora 9.0 dimineata si instalatiile inca functioneaza. Oare cine plateste aceasta apa? Din cate stiu eu nici atata apa nu le face bine plantelor…”.

Dincolo de intrebarea justificata legata de costurile consumului absolut inutil de apa, ne gandim ca daca acum, cand nici nu a dat bine caldura aspersoarele sunt lasate sa functioneze atat de mult, cand or veni caldurile alea de 40 de grade ce se va intampla? Lucratorii de la ADP vor transforma parculetele din sector in adevarate lacuri de aumulare?

CITESTE SI: Ce conditii trebuie sa indeplinesti pentru a deveni Gradinarul de la bloc?

1 Comment

  1. stanescu ioan

    mai 16, 2018 at 4:50 pm

    In fata blocului M3 din str Tarnava Mica nr 2 aspersoarele nu mai functioneaza deloc ,iar spatiu verde si florile s au uscat.Poate vine cineva sa le repare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

nineteen + seven =