Atentie! Politia Locala este OBLIGATA sa va sune inainte sa va ridice masina in Sectorul 4

gropi

Scandalul amenzilor si masinilor ridicate in Sectorul 4 continua. Chiar daca oamenii nu au unde sa isi lase masinile, Politia Locala a Sectorului 4 trece la ridicarea masinilor, dar in tot acest cosmar exista si o veste buna: Politia Locala este OBLIGATA sa va sune inainte sa va ridice masina in Sectorul 4. Ce aveti de facut?

Potrivit Stirile TVR, in sectorul 4, ridicarea masinilor nu se va face ca inainte, cand posesorii de automobile se pomeneau fara masini fara sa fie avertizati direct. Astfel, Politia Locala este obligata sa sune proprietarul masinii, in cazul in care acesta si-a lasat datele de contact in parbrizul masinii.

De altfel acesta este si singurul sfat pe care vi-l putem da si noi: sa va lasati in parbrizul masinii un numar de telefon la care puteti raspunde (in caz ca nu raspundeti, masina va fi ridicata!)

Ce trebuie sa stiti este ca daca ati parcat in locuri care blocheaza accesul in scoli, gradinite, spitale etc. ridicarea masinii se va face fara sa va anunte nimeni. In plus, veti fi buni si de plata a 150 de lei (taxa de ridicare si transport).

Potrivit celor de la TVR, in acest moment Sectorul 4 este singurul in care s-au impus astfel de reguli draconice impotriva soferilor, desi pana acum nu s-a construit nici macar o singura parcare ( ni se promit, insa, vreo 3000 de locuri de parcare noi…). In afara de Sectorul 2, unde administratia de acolo vrea sa purceada si ea in curand la ridicarea masinilor, toate celelalte autoritati locale din Capitala vor intai sa construiasca parcari si abia apoi sa treaca la masuri coercitive.

Pe de alta parte, se pare ca Primaria Capitalei vrea sa impuna, in curand, un regulament unitar de ridicare a masinilor, ceea ce inseamna ca lucrurile s-ar putea schimba si in Sectorul 4. Momentan, soferii nu pot decat sa spere ca asa ceva se va intampla.

Sursa: StirileTVR

1 Comment

  1. mee

    aprilie 10, 2017 at 12:26 pm

    foamea de bani a psd

    ori o sa sa potoleasca dupa ce au facut cativa baniti la buget… ori o sa continue pana cand o sa iesim in strada…

    oricum de la ultimele alegeri psd a derapat raaaaau de tot!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 × two =