Atentie! Statiile de metrou Tineretului, Aparatorii Patriei si Constantin Brancoveanu ar putea fi inchise pentru o saptamana

noului Coronavirus

Veste proasta pentru multi dintre locuitorii din Sectorul 4. Statiile de metrou Tineretului, Aparatorii Patriei si Constantin Brancoveanu ar putea fi inchise timp de o saptamana.

Motivul pentru care aceste statii vor fi inchise temporar este modernizarea lor, dupa ce echipele ISU au aplicat amenzi conducerii Metrorex pentru nerespectarea normelor de siguranta privind evacuarea in caz de urgenta. Dupa cum scriu cei de la Digi24.ro, statiile vizate de aceasta masura sunt cele care nu au decat o singura iesire precum Tineretului, Aparatorii Patriei, Constantin Brancoveanu sau Pantelimon.

Conform aceleiasi surse, anuntul a fost facut chiar de catre conducerea Metrorex, care nu a precizat insa si cand anume vor incepe lucrarile, care includ si montarea noilor aparate de validare a cartelelor de acces.

Vom reveni cu informatii.

UPDATE: Potrivit TVR, masura inchiderii statiilor de metrou Tineretului, Aparatorii Patriei si Constantin Brancoveanu ar putea fi pusa in aplicare in lunile de vara, cand au loc si concediile. Modernizarea se refera la schimbarea aparatelor de acces…

Sursa: DIGI24.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

two × three =