Au inceput lucrarile de schimbare a tevilor de termoficare in zona Eroii Revolutiei!

Piata Unirii

Nu stim daca lucrarile care au demarat recent in zona Eroii Revolutiei pentru schimbarea tevilor de termoficare uzate sunt aceleasi cu cele anuntate la mijlocul lui februarie de catre Nicusor Dan, dar un lucru este cert. Da, lucrarile au inceput. Si, dupa 30 de ani in care nu s-a facut mare lucru, ce conteaza este ca acum vorbim despre ceva concret.

Anuntul, de aceasta data, a fost facut de catre primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, pe Facebook. Edilul spune ca odata finalizate aceste interventii asupra retelei de termoficare, sute de blocuri de pe Giurgiului si Oltenitei nu ar trebui sa mai aiba probleme cu apa calda si caldura. Este greu insa de estimat cand se vor finaliza lucrarile, insa autoritatile dau asigurari ca se lucreaza in ritm alert.

“200 de blocuri de pe Giurgiului și Olteniței vor beneficia de pe urma lucrărilor care au loc acum în zona Eroii Revoluției.

Lipsa apei calde și a căldurii în apartamente ne-a dat bătaie de cap de câteva ierni încoace, așa că țevile de termoficare vechi, ruginite și pline de petice vor fi înlocuite. Vrem ca totul să se termine cât mai repede, în ore sau poate zile, însă acest lucru este imposibil.”, scrie primarul.

In aceeasi postare, Daniel Baluta face si un apel la locuitorii afectati in momentul asta de lucrarile amintite sa aiba rabdare si sa fie intelegatori, iar acelasi apel se indreapta si catre soferii care vor avea ceva bataie de cap in trafic, tot in zona unde se intervine penru schimbarea tevilor uzate:

“Condițiile de muncă sunt extrem de grele. Echipați cu salopete, ochelari și măști, muncitorii abia pot respira din cauza temperaturii ridicate, a umezelii și a particulelor de fibră de sticlă și praf. Trebuie să fim răbdători și înțelegători pentru că totul este spre binele nostru. Aceste lucrări cauzează probleme în trafic, însă altfel nu se poate lucra.”

SURSA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × one =