FOTO: Bezna pe doua strazi din Sectorul 4. De peste o saptamana iluminatul public lipseste cu desavarsire

iluminatul public

Astazi in rubrica De La Cititori va prezentam o situatie care semnalata de unul dintre cititorii nostri pe strazile Drumul Gilaului si Aurel Persu. Mai exact, pe aceste doua strazi, de mai bine de o saptamana, iluminatul public nu functioneaza.

“Nu stiu daca a mai fost raportata aceasta situatie, dar pe strazile Aurel Persu si Drumul Gilaului nu functioneaza iluminatul public de mai bine de o saptamana”, ne scrie cititorul nostru care doreste sa-si pastreze anonimatul.

Tot el ne precizeaza ca situatia nu este una noua si ca la fel s-a intamplat si luna trecuta.

Daca pana in primavara puteam arata cu degetul spre Luxten, de prin martie, aprilie se pare ca acest serviciu public a trecut in grija unei nou infiintate companii a Primariei Capitalei. Mai exact, serviciul ar fi fost delegat Companiei Municipale Iluminat Public Bucuresti S.A, infiintata anul trecut de Primaria Capitalei.

Din ce ne-am putut da seama noi, la o simpla cautare pe internet, cele doua strazi din Sectorul 4 nu sunt singurele lasate in bezna.

CITESTE SI: Primim De la Cititori: Trotuar blocat de vegetatie pe strada Drumul Binelui

Despre eficienta managementului iluminatului public aflat in ograda primariei Generale acum, va lasam pe voi sa comentati. Si, apropo, daca stiti si alte cazuri de strazi din sectorul 4 care au probleme cu iluminatul public, numiti-le aici, in comentarii. Cine stie, poate facem o lista ceva mai serioasa si o trimitem catre autoritati.

1 Comment

  1. Anonim

    octombrie 30, 2018 at 2:06 pm

    Strada Postalionului este tot fara iluminat public de o saptamana.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

9 + 10 =