IMPORTANT! Circulatia rutiera, oprita timp de zece zile pe Aurel Persu!

Aurel Persu

Primaria Sectorului 4 anunta ca circulatia rutiera va fi oprita, timp de zece zile, pe strada Aurel Persu. Decizia a fost luata, potrivit comunicatului de presa al primariei, pentru urgentarea lucrarilor de infrastructura.

Va prezentam in continuare anuntul integral:

“Pentru urgentarea lucrărilor de infrastructură privind rețelele de utilități (apă, canal, gaz, electricitate), circulația rutieră pe strada Aurel Perșu va fi oprită pentru o perioadă de 10 zile. 

Astfel, în perioada 12-21 noiembrie 2019, Primăria Sectorului 4 va executa lucrări de modernizare a sistemului rutier aferent arterei de circulație menționate, inclusiv în subteran, lucrări ce nu se puteau efectua în condițiile normale de trafic din zonă. 

În perioada sus-menționată, mașinile personale ale locuitorilor din zonă pot fi parcate gratuit în parcarea subterană a centrului comercial Grand Arena Mall (bulevardul Metalurgiei nr. 12-18, Sector 4).”

6 Comments

 1. Jeee

  noiembrie 11, 2019 at 5:52 pm

  Sa parcheze mă-sa la carrefour, nu cred ca se lucreaza non stop, așa că, în timpul in care nu se lucreaza, circulația trebuie deschisa

 2. Robert

  noiembrie 11, 2019 at 5:55 pm

  Și cine locuiește pe postalionului cum…… Ajunge la munca sau sa ducă copii la școală grădiniță???

 3. Aurelian Rusu

  noiembrie 11, 2019 at 6:10 pm

  Important e alt aspect, dacă e nevoie de ambulantă/pompieri pe Postalionului sau străzile adiacente care aveau acces din Aurel Persu, cum se va face accesul ?

 4. Dan

  noiembrie 12, 2019 at 11:16 pm

  La cate sute de mașini sunt pe Aurel Perșu, Poștalionului străzile adiacente, credeți că parcarea Arena Mall va fi suficientă?

 5. Deea

  noiembrie 14, 2019 at 8:29 am

  Se circula ilegal în ambele sensuri.. fără problema pe Aurel Perșu. Și se muncește din loc în loc.

 6. Gogu de la gaze

  noiembrie 15, 2019 at 10:36 pm

  Ati reusit sa ne blocati in noroaie inainte de a bloca Str Aurel Persu. Incontestabil sunteti cei mai prosti administratori de pe planeta. Veniti Pe Drum Dealu Babii sa vedeti cum ne deplasam, pietonal sau cu masina. Ne-ati adus in epoca noroiului. Ori sunteti idioti ori o faceti intentionat.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three × 2 =