Breaking News! Adrian Streinu-Cercel: “Da, se va face o testare statistica a locuitorilor din Bucuresti!”

testare

Profesorul Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, a anuntat, intr-o conferinta la Primaria Capitalei, ca se va demara o testare a locuitorilor din Bucuresti, insa pe un esantion de 10.500 de persoane.

Autoritatile spun ca nu se va intra in apartamente pentru testare. Locuitorii vor fi chemati pur si simplu in fata blocului, pe rand, cate unul, de catre presesdintii de asocciatii de proprietari.

Esantionarea se va face incepand de azi.

Testul, afirma Streinu-Cercel,  dureaza 15 minute, iar rezultatul se va da prin SMS fiecarei persoane.

Cei gasiti infectati vor fi carantinati la domiciliu, vor primi medicatie imediat si li se vor asigura cele necesare pentru perioada de 14 zile.

Trebuie precizat ca daca o persoana dintr-un bloc va fi gasita pozitiva, tpoata scara respectiva va fi carantinata!

Adrian Streinu-Cercel spune ca exista si posibilitatea persoanele vizate de test sa refuze testarea, insa trebuie vazut in ce conditii.

De asemenea, ramane de vazut cum vom fi anuntati de autoritati daca intram sau nu in esantionul de testare.

Cel mai probabil, aceste informatii vor aparea detaliate, in curand, pe site-urile Ministerului Sanatatii sau DSU, asa ca vom reveni cu detalii.

Vedeti mai jos toate declaratiile lui Adrian Streinu-Cercel:

1 Comment

  1. Sic semper tyrannis

    martie 28, 2020 at 8:28 pm

    Stahanovisti ordinari si ipocriti! Cercelu este un penal, din cauza vaccinarii fortate din anii 2010-2013 au murit si s-au imbolnavit oameni! Cazul Tecuceanu in care a mintit cu nerusinare ca ar fi murit de gripa! Un ticalos avid de bani, vandut BigpHarma ca si duamna cusarma! Locul astora si a tuturor activistilor mengele, care ne cred vite este in Coreea de Nord! CHINA este DICTATURA de asemenea duamna cusarma si domnu’ penal cercel!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

four × one =