Cand va fi reluata reabilitarea termica a blocurilor din Sectorul 4

reabilitare

Stiti la fel de bine ca si noi ca lucrarile de reabilitare termica ca blocurilor din Sectorul nostru au fost sistate de ceva timp.

Pana acum singura explicatie pentru aceasta decizie venita de la administratia locala a fost ca temperaturile extrem de ridicate din timpul verii nu au permis continuarea anevloparii. Se pare insa ca programul va fi reluat in curand.

Potrivit unor surse apropiate situatiei, reabilitarea termica a blocurilor din Sectorul 4 va fi realuata la mijlocul lunii septembrie. Aceasta este, momentan, singura informatie pe care am reusit sa o obtinem asa ca, in lipsa unei declaratii oficiale a reprezentantilor primariei, nu putem decat spera ca ea sa se dovedeasca adevarata.

Va reamintim ca programul de reabilitare termica din Sectorul 4 prevede anveloparea a 150 de blocurilor pana la sfarsitul acestui an.  Potrivit celor mai recente informatii pe aproximativ de 40 de blocuri au montate schelele, dar in cele mai multe dintre cazuri lucrarile sunt in acest moment oprite.

Vom reveni cu noi informatii pe masura ce le vom afla.

3 Comments

 1. mihaela

  August 31, 2016 at 1:47 pm

  Mereu l-am sustinut pe Baluta dar treaba asta cu sistarea lucrarilor la reabilitarea termica nu mi-a placut deloc. Sper totusi ca pana la urma va face treaba buna.

  • dinu ileana

   September 13, 2016 at 6:10 am

   macar ai idee de ce l-ai sustinut?

 2. Albin Alexandrescu

  September 1, 2016 at 5:17 pm

  ,,temperaturile extrem de ridicate din timpul verii”…sectorul 3 e in emisfera cealalta.Neputinta si nepricepere.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + seven =