Ce au decis autoritatile: Scolile raman inchise, iar decalarea programului de lucru in institutiile publice devine obligatorie!

scolile

Prefectul Capitalei Traian Berbeceanu a declarat, astazi, dupa sedinta Comitetului Municipal pentru Situatiii de Urgenta ca nu s-au decis alte restrictii decat cele care sunt in vigoare pana acum, dar ca autoritatile se vor concentra si mai mult pe respectarea masurilor impuse deja. De asemenea, scolile raman inchise inca 14 zile, iar predarea cursurilor se va face online.

In plus, a declarat Traian Berbeceanu, se va impune respectarea cu prioritate a masurii de decalare a programului de munca al angajatilor din institutiile publice.

“HG 856 nu s-a respectat, deci nu s-a aplicat decalarea programului de lucru in nicio institutie publica si de aceea avem aglomeratie la metrou, la STB. Se vor intensificare controalele”, a declarat, astazi, dupa sedinta Comitetului pentru Situatii de Urgenta al Capitalei.

Practic, toate restrictiile sunt prelungite cu inca 14 zile. Scolile raman inchise in accest interval in continuare.

Legat de carantinarea unor cartiere sau strazi din Bucuresti, primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a declarat momentan nu se ia in calcul o astfel de decizie, dar ea este analizata in functie de evolutia epidemiologica.

“Apreciem ca masurile aplicate pana acum sunt suficiente”, a adaugat si Prefectul Capitalei.

CITESTE SI: Peste 2.200 de amenzi aplicate de Politia Capitalei in acest weekend pentru nerespectarea masurilor antipandemie

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

6 + 4 =