Ce conditii trebuie sa indepliniti ca sa primiti voucherul de 500 de lei pentru achizitionarea unei biciclete

biciclete

Primaria Municipiului Bucuresti a publicat pe site-un institutiei regulamentul privind acordarea de vouchere in cadrul proiectului “Biciclisti in Bucuresti”, destinate achizitionarii de biciclete si mijloace de transport individuale nepoluante.

Regulementul, pe care il puteti citi integral pe pagina de internet a Primariei Capitalei, prevede ca la acest program (ce vrea sa stimuleze mersul pe biciclete, implicit renuntarea la utilizarea masinilor personale), pot participa toti cetatenii in varsta de minim 18 ani, care au domiciliul sau resedinta in municipiul Bucuresti.

De asemnea, inscrierile se fac la biroul central de relatii cu publicul al Primariei Capitalei, din Bd. Elisabeta, pana pe 10 august 2017.

“Prin acest program, Primaria Capitalei incurajeaza cetatenii sa adopte un stil de viata sanatos, dar si sa folosessca mijloace de transport altetnative, ceea ce va contribui la descongestionarea traficului si la reducerea poluarii”, scrie si primarul General, Gabriela Firea, pe pagina sa de socializare.

Ce se intampla cu pistele de biciclete? Momentan nimic nou, din cate ne putem da seama din aceeasi postare a edilului, asa ca despre dezvoltarea infrastructurii (a se citi noi piste) se pare ca vom vorbi abia cand numarul celor care aleg bicicleta in locul masinii personale va creste si va deveni …un argument pentru astfel de investitii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seven + two =