Anunț important de la Primăria Sectorului 4: Circulația în Pasajul Unirii, restricționată până la începutul lunii decembrie!

Pasajul Unirii

Primăria Sectorului 4 anunță că, începând din această seară (21 noiembrie – n.r.) și până în 8 decembrie, circulația rutieră va fi restricționată în Pasajul Unirii, pe timpul nopții. Motivul acestei restricții este montarea a 40 de ventilatoare și peste 100 de stingătoare.

”Constructorii vor monta în Pasajul Unirii ultimele 40 de ventilatoare de tip JET FAN, care vor definitiva astfel sistemul de ventilație/desfumare complet automatizat, instalat la nivelul tunelului rutier, în cadrul lucrărilor de reabilitare și punere în siguranță din vara acestui an.

Mai mult, până pe 8 decembrie, în pasaj vor fi montate peste 100 de stingătoare ce vor putea fi acționate, în cazul în care situația o va impune și, totodată, vor fi înlocuite elementele afectate de incidentul produs în luna octombrie ( cabluri electrice, panouri metalice de pe pereții interiori și de pe tavan).

Aceste lucrări se vor realiza pe timpul nopții, tocmai pentru a afecta cât mai puțin traficul rutier din zonă.”

Restricția de circulație este în intervalul 23:00 – 05.00, iar șoferii care tranzitează centrul Capitalei sunt rugați să respecte indicațiile polițiștilor aflați în zonă, care vor dirija circulația în funcție de lucrările ce vor avea loc în interiorul tunelului rutier.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

19 − six =