De La Cititori: doua probleme pe care administratia sectorului 4 ar trebui sa le rezolve

administratia sectorului 4

Astazi vom publica in rubrica Primim De La Cititori doua probleme sesizate de cititorii nostri, probleme pe care administratia sectorului 4 ar trebui sa le rezolve.

Este vorba despre oamenii strazii care au inceput sa isi faca veacul, in numar foarte mare, prin cartierul Tineretului si de zgomotul produs in miez de noapte de utilajele ADP-ului de sector. Aceleasi probleme au fost sesizate de cititorii nostri si celor din administratia sectorului 4, dar se pare ca rezolvarea, cel putin intr-unul dintre cazuri, depaseste “competentele” celor care ar trebui sa intervina.

Iata cele doua mesaje primite de la cititorii nostri:

E. I.  ne scrie ca pe strada Anghel Moldoveanu masinile ADP-ului de sector fac un zgomot infernal. Mai mult, alarmele masinilor parcate in zona incep si ele sa sune din cauza vibratiilor si a zgomotului produs de utilitarele ADP-ului. Marea problema este ca totul se intampla pe la ore extrem de tarzii: “Buna dimineata! ADP loveste din nou, la propriu. Loveste masinile parcate, nu stim cu ce, isi bate joc de linistea noastra la ora 1.00 noaptea, avand pe drumurile publice un tractor adaptat sa faca nu stiu ce exact, dar stiu sigur ca face zgomot. La 3.16 minute a trecut din nou… Nu am inchis un ochi…”

A. S.: “Buna ziua! Alta problema in zona Tineretului: sunt foarte multi oameni ai strazii / aurolaci. Ii vezi pe langa Mega Image-ul de la Sincai, de vizavi de intrarea in parcul Tineretului si in spatele blocurilor de pe bulevard. Isi fac nevoile printre blocuri, pe trotuare, e oribil. Pe langa mizerie, i-am vazut ca se injectau cu droguri. Am vorbit cu un echipaj de politie din zona si au zis ca nu au ce sa le faca. Le dau amenzi si atat, nu au cum sa ii ridice. Pacat de aceasta zona, asa-zis centrala (caci preturile apartamentelor aici sunt fff ridicate) si ne e teama sa iesim din casa.”

Comentariile va apartin.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × 3 =