Construirea parcarii de 750 de locuri din Tineretului, blocata de Tribunalul Bucuresti

Bucuresti

Parcarea de 750 de locuri din zona Tineretului (Secerei) nu va mai fi construita sau, cel putin in acest moment, proiectul este blocat in instanta. Tribunalul Bucuresti a anulat Hotararea Consiliului Local Sector 4, adoptata inca din decembrie 2016, dar decizia poate fi atacata prin recurs de catre Primaria Sectorului 4.

Disputa pe acest proiect al primariei de sector nu este nici noua si nici lipsita de controverse serioase si chemari in instanta. Exista, desigur, doua tabere care se bat precum berbecii: una, reprezentata de mai multe ONG-uri, USR si PNL, care sustine ca spatiul verde din zona Secerei ar fi distrus prin construirea parcarii, si cealalta, reprezentata de PSD, PMP si PPU, care sustine ca parcarea cu pricina este mai mult decat necesara pentru locuitorii din aceasta zona din Bucuresti.

Ba chiar, daca va aduceti aminte, la un moment dat a avut loc chiar si o dezbatere publica in aer liber exact pe terenul (in mare parte viran pentru ca nimeni nu s-a mai ocupat de spatiu de prin 2011) pe care ar fi trebui sa rasara …betoanele, dar si vreo 250 de copaci promisi de primarie.

Am scris pe acest subiect AICI.

Cum primaria va face recurs (cel mai probabil asta se va intampla, credem noi), telenovela cu parcarea din Tineretului va continua si in perioada urmatoare. Subiectul este inca deschis, pana cand instanta va da o decizie definitiva in acest caz. Noi vom urmari subiectul si vom reveni cu detalii imediat ce acestea apar.

CITESTE SI: Am fost sa numaram copacii USR-ului din zona unde vrea primaria sector 4 sa faca parcare in Tineretului. Reportaj printre buruieni

Sursa: Hotnews

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × 1 =