Cum a devenit Metrorex “vulnerabila” in fata calatorilor. Compania analizeaza care sunt riscurile calatoriei cu metroul

siguranta circulatiei

Metrorex se pregateste sa angajeze un expert în asigurari, care sa identifice posibilele riscuri rezultate din accidente/incidente fata de care societatea este vulnerabila in relatia transportator – calator. Care sunt “riscurile calatoriei cu metroul”

“In ultimul an, polita de asigurare civila pentru pagube produse calatorilor in caz de accidente/incidente feroviare a constituit o preocupare permanenta a managementului Metrorex. Astfel, in conformitate cu legislatia actuala, Metrorex a lansat la finele anului 2015 procedura de angajare a unui expert in domeniul asigurarilor pentru elaborarea unui studiu din care sa reiasa posibilele riscuri rezultate din accidente/incidente fata de care societatea este vulnerabila in relatia transportator — calator”, se arata in comunicatul de presa al Metrorex, publicat de catre Agerpres.

“Metrorex a lucrat, impreuna cu firma specializata contractata, la elaborarea caietului de sarcini si a cerintelor acestuia. Varianta finala a caietului de sarcini a fost supusa atentiei Consiliului de Administratie, fiind avizat de catre Consiliul Tehnico-Economic in data de 1.11.2016. In momentul de fata, se lucreaza la documentatia de achizitie, urmand ca pana la data de 15 noiembrie 2016 sa se publice in SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice – n.r.) anuntul pentru achizitionarea serviciilor”, se mai arata in comunicat.

1 Comment

  1. andreea

    November 5, 2016 at 10:10 am

    Mersul cu metroul a devenit tot mai nesigur si mai inconfortabil ceea ce este extrem de grav tinand cont de traficul din Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

1 × three =