Cum va arata sediul Primariei Sectorului 4 dupa modernizarea din 2017

PSD

Sediul Primariei Sectorului 4 din strada George Cosbuc va intra in lucrari de modernizare din februarie 2017, a anuntat, recent, pentru un post de televiziune, Daniel Baluta, primarul Sectorului 4.

Pe perioada lucrarilor de modernizare si de extindere de la sediul Primariei, activitatea va fi mutata intr-un sediu temporar, inchiriat in acest scop, scrie Romania TV, insa in acest moment nu se stie unde anume. Potrivit declaratiilor lui Daniel Baluta, lucrarile pentru modernizarea sediului din George Cosbuc vor avea ca termen de finalizare maxim un an de zile, iar daca firma de constructii care va face reabilitarea nu o va termina in timpul prevazut in contract, aceasta va plati chiria pentru spatiul in care va functiona Primaria Sectorului 4.

Cititi si: SF la Primaria Sectorului 4: vor sa transforme ghiseele in …cafenele!: “Nu mai stam cocosati ca slugile”

Lucrarile de modernizare vor costa 14 milioane de lei, potrivit unei Hotarari aprobate de Consiliul Local Sector 4. Din aceasta suma, administratia locala va contribui cu 754.000 de lei, restul fiind fonduri europene. Reabilitarea cladirii din strada George Cosbuc presupune extinderea pe verticala a imobilului (mansardare), construirea a 17 noi birouri (de cate 18 metri patrati), dar si a 3 sali de conferinta de cate 60 de metri patrati.

Iata cateva schite cu noul sediu al Primariei Sectorului 4:

Sursa: Romania TV

1 Comment

  1. maria

    July 25, 2016 at 11:44 am

    Cu siguranta va arata foarte bine dar intrebarea este: chiar are nevoie sediul primariei sa fie modernizat?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 + eight =