De ce a ales Presedintele sa participe la deschiderea anului scolar la Colegiul National “Mihai Eminescu”?

presedintele

Noul an scolar a inceput ieri, iar elevii s-au grabit sa intre in clase. Elevii Colegiului National “Mihai Eminescu”, din Sectorul 4, au avut ocazia de a-l avea alaturi la festivitatea de deschiderea a anului scolar pe presedintele Klaus Iohannis.

Desi administatia Prezidentiala spune ca alegerea scolii la care presedintele Klaus Iohannis a decis sa fie prezent a fost intamplatoare, credem ca renumele Colegiului “Mihai Eminescu” si faptul ca aici invata unii dintre cei mai buni elevi din tara a insemnat mult.

Presedintele i-a indemnat pe elevi sa invete si sa fie corecti, acest lucru fiind in avantajul lor pe viitor: “Nu pentru profesori, nu pentru parinti, ci pentru voi insiva. Succesul in viata se cladeste prin educatie. Azi pare probabil mai usor sa copiezi un referat de pe internet decat sa citesti, sa te documentezi, sa te gandesti si sa-l faci singur, dar efortul pe care il faceti acum vi se va intoarce in egala masura in viitor, iar corectitudinea din scoala va fi cea care va va modela si va sta la baza performantei voastre”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

five + 5 =