De la Cititori: Apel al cititorilor nostri catre administratia locala pentru igienizarea unui spatiu verde de pe Soseaua Giurgiului

Soseaua Giurgiului

Astazi in rubrica De La Cititori va prezentam un mesaj si cateva imagini pe care le-am primit de la cititorul nostru, D.I. si care se refera la situatia unui spatiu verde pe Soseaua Giurgiului.

Cititorul nostru spune ca spatiul respectiv, probabil cel mai mare de pe Soseaua Giurgiului, este lasat in paragina de mai multi ani, desi autoritatile locale l-au imprejmuit cu un gard in urma cu mai multi ani.

Pe Soseaua Giurgiului, la nr. 119, exista un spatiu verde, probabil cel mai mare de pe marginea acestei artere. Acum cativa ani, cei de la REBU sau de la ADP au imprejmuit o portiune din acest spatiu cu niste garduri de doi metri (tip puscarie). Zona imprejmuita nu a mai fost atinsa de ADP (igienizare, amenajare, sapat etc.) de atunci si s-a transformat intr-un imens cos de gunoi“, ne scrie  cititorul nostru care isi exprima si speranta ca “poate reusim impreuna sa sensibilizam administratia“.

Ca si cititorul nostru, D.I., si noi speram ca primaria de sector va interveni in acest caz si va reamenaja acest spatiu verde, daca nu acum (pentru ca se anunta deja ninsori), macar in primavara.

CITESTE SI:  Primim de la Cititori: Apel al locuitorilor sectorului 4 catre autoritati pentru igienizarea zonei Cararuia – Parc Lumea Copiilor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 1 =