De La Cititori: Astazi, despre golanii care se aduna noaptea printre blocuri, despre reabilitari si locuri de joaca periculoase pentru copii

De La Cititori

De La Cititori: Astazi, despre golanii care se aduna noaptea in parculetele dintre blocuri, despre reabilitari si locuri de joaca periculoase pentru copii.

Despre zonele de relaxare dintre blocuri. Relaxare pentru derbedei si betivi

Multi dintre cititorii nostri ne spun ca sunt extrem de deranjati de derbedeii care vin noapte de noapte, de cum se incalzeste un pic vremea, in spatiile cu banci  sau mese amenajate de primarie intre blocurile din cartier. Am doar ales unul dintre mesajele primite de la cititorii nostri care semnaleaza aceasta problema. Cu alte cuvinte,  cazul de mai jos, de pe Ornamentului, nu este unul izolat.

Iata mesajul:

M. Vulcan: “Buna ziua. As vrea sa stiu de ce se construiesc printre blocuri, in spatii mici, acele chioscuri acoperite? Tocmai s-au scos de langa blocul meu, pe Ornamentului, o masa cu banci, unde se adunau in fiecare noapte derbedeii zonei, cu circ si galagie, pana la 2-3.00 dimineata. Am crezut ca, in sfarsit, am scapat de golani. Nici vorba, probabil ca se va construi acelasi chiosc cum am vazut prin vecinatati. Oameni buni, chiar nu aveti niciun pic de logica? Cum puteti sa amplasati asa ceva la cativa metri de geamurile dormitoarelor noastre? De ce ne terorizati? Nu realizati ca ii invitati pe derbedei la petreceri nocturne, de nu ne putem odihni noaptea? Faceti-le, fratilor, in parcurile mari, departe de blocuri, dar nu ne spulberati linistea cu astfel de amenajari stupide! Stam mereu sa chemam Politia Locala, care doar ii avertizeaza, iar golanii revin nestingheriti? (…) Intre timp, nu s-a construit acel chiosc, inca, dar s-a montat o alta masa cu bancile aferente. Exact ca la crasma din sat. Vine vara, incepe teroarea! Ca sa nu mai spun ca pe cararea ingusta de trecere spre bloc, pe langa acest spatiu de petreceri, sunt montate alte 11 banci, una langa alta, mai ceva ca-n Cismigiu! Galagia si stresul ne sunt asigurate.”

Despre un parculet pentru copii, care ar trebui reabilitat urgent

Fier beton iesit cativa centimetri buni din pamant si stalpi din beton rupti, cioturi de beton, mai bine spus, rugina etc. toate in parculetul de pe Aleea Izvorul Crisului. Primaria ar trebui sa intervina rapid aici pentru a elimina pericolul accidentarii copiilor.

Iata mesajul si cateva imagini de la cititori:

G.C.: “Buna ziua. Va scriu pentru a va semnala o situatie extrem de periculoasa pentru siguranta copiilor. Au fost deja cateva accidente. Este parcul de la Aleea Izvorul Crisului”

Despre mizerie si risipa de materiale la reabilitarea termica a unui bloc

Cititoarea noastra, V.C., ne atrage atentia ca reabilitarea termica a blocului 87 de pe strada Gradiste se face fara respectarea unor norme minime de curatenie. Basca, dupa cum veti vedea in imaginile de mai jos, se face si o risipa incredibila de materiale.

Iata mesajul:

V.C.: “Buna ziua! As dori sa trimiteti o e echipa care raspunde de reabilitare pe str. Gradiste nr 17. bl 87, sa vedeti in ce fel lucreaza. Materiale stricate si o mizerie de nedescris. Atata risipa, e ceva strigator la cer. Pe bani cui?”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

16 − two =