Un nou program de reabilitare termica a blocurilor din sectorul 4 a primit finantare de la BEI

reabilitare termica

Primaria Sectorului 4 a semnat, ieri, un contract de finanţare cu Banca Europeana de Investitii (BEI) in vederea demararii unui nou program de reabilitare termica a blocurilor din sectorul 4.

Potrivit unui comunicat de presa al Primariei Sectorului 4, citat de Agerpres, contractul semnat ieri reprezinta o prima transa in valoare de peste 14 milioane euro, dintr-un total de 58.190.000 euro, bani pe care administratia locala ii va folosi pentru derularea unui nou program de reabilitare termica.

Programul despre care se vorbeste comunicatul de presa va fi incheiat in luna iunie 2023.

“Acesta (programul – n.r.) înglobează un număr aproximativ de 200 blocuri de locuinţe şi va fi finanţat atât din surse proprii, cât şi din din surse alocate prin Programului Operaţional Regional 2014 – 2020. Valoarea totală estimată a programului este de 105.760.000 Euro.”, se arata in comunicat.

“Prin semnarea documentelor de finanţare împreună cu dl. Andrew McDowell, Vicepreşedintele BEI, am asigurat, astăzi, fondurile necesare susţinerii programului de reabilitare termică a blocurilor de locuinţe până în anul 2023.”, declara si primarul Sectorului 4, Daniel Baluta.

SURSA: Primaria Sectorului 4 via AGERPRES

CITSTE SI: Primarul despre anvelopare: “mai mult de 100 de blocuri pe an este imposibil sa facem”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 − 13 =