Primim de la Cititori: copaceii ornamentali din zona pasajului Mihai Bravu, furati la o zi dupa ce au fost plantati

ornamentali

Astazi in rubrica Primim de la Cititori publicam un mesaj semnat de mai multi cititori ai Sectorul4LIVE, locuitori din zona Pasajului Mihai Bravu (Calea Vacaresti 300), care ne sesizeaza faptul ca mai multi copacei ornamentali plantati in zona rondului au disparut peste noapte. Mai mult, bradutii fusesera plantati cu doar o zi inainte…

Acum, nu stim daca brazii au fost rapiti de extraterestri, au fost pur si simplu furati sau cei care se ocupa de amenajarea zonei respective i-au scos din pamant la doar o zi dupa ce ii plantasera, din cine stie ce motive, asa ca daca responsabilii acestor lucrari vad textul nostru i-am ruga sa ne lamureasca. Pe de alta parte, faptul ca acesti copacei ornamentali au disparut peste noapte, ne face sa credem ca la mijloc se afla niste “intreprinzatori” carora le uram sa infunde puscaria cat mai repede si cat mai mult.

Iata mesajul cititorilor nostri:

“Vrem sa semnalam faptul ca pomisorii ornamentali din fata unitatilor bancare au disparut peste noapte… Dupa fix o zi de la plantare… Este foarte probabil sa ramanem doar cu gaurile dib pamant…ornamentale :). Poate daca publicati vin si planteaza altii… Credem ca de abia asteapta sa mai achizitioneze cateva bucati :))”

CITESTE SI: Doi hoti de buzunare, prinsi in flagrant cand operau intr-un mall din sectorul 4

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

1 × 3 =