De la Cititori: trei sesizari legate de probleme punctuale din sector

De La Cititori

Astazi publicam trei mesaje pe care le-am primit de la cititorii nostri:

Curatare put de apa din Oraselul Copiilor

D.S. ne scrie:

“Am si eu o intrebare la dvs.. Nu se poate ca putul de apa din parc (Oraselul Copiilor) sa-i fie curatate sitele ca banuiesc ca asta e problema acestui puț. De multa vreme apa vine inchisa la culoare, ruginie si daca e pusa in lumina se vad diferite impuritati incat nu prea ne vine sa o mai bem cu toate ca multa lume apreciaza acel puț de apa. Va multumesc.”

Becuri arse la stalpii de iluminat din jurul Lacului Tineretului

V.M. ne scrie:

“Sunt multe becuri arse la stalpii de iluminat din jurul Lacului Tineretului. Dimineata devine astfel dificil sa alergi in parc mai devreme de 06.30-06.40 cand se lumineaza, sau seara dupa ce se intuneca. Becurile sunt arse de mult, mai toata vara a fost aceeasi situatie.”

Masina de marfa are blocheaza trotuarul pe Sos. Oltenitei

Cititoare care doreste sa isi pastreze anonimatul ne scrie:

“Va rog sa luati masuri pt inlaturarea masinii de marfa aflata in fata bl. 16, Sos.Oltenitei 204-210, pe trotuar si in parc partial, inclusiv prin montarea de stalpisori. Masina este un focar de infectie si nu are ce cauta parcata pe trotuar. Proprietarul este foarte irascibil si amenintator si nu locuieste in apropiere. Am incercat si prin intermediul politiei dar ne au redirectionat catre primarie. Primaria incearca sa amenajeze parcul din fata acestui bloc, iar masina de marfa ocupa abuziv trotuarul si calca inclusiv aspersoarele montate. Va rog sa luati masuri cat se poate de repede. Multumesc anticipat!”

1 Comment

  1. Constanța

    octombrie 1, 2019 at 2:52 am

    Dar de “minunatele” parcări de pe Bdul Alexandru Obregia (și nu numai), marginite de borduri ce împiedică scurgerea apei, de bălțile ce se formează acolo la fiecare ploaie, dar și de cele de la trecerile de pietoni, nu se plange nimeni? Se vor împărți cizme marca psd? La iarnă vine adp să dezghete mașinile ce vor rămâne înțepenite în parcări? Sau mai pornim o reasfaltare, că doar nu plătește ăla de a greșit. Și poate în iarna asta vor deceda și puțele bolnave care suferă și se pișă pe bolovanii din jur.Cred că nu aveti pretenția să le spunem fântâni. Alea scot sunte plăcute, relaxante. Îl invit pe băluță in dormitor și să văd cât îi ia să adoarmă pe fundalul sonor creat de pișatori. Dar să fie până la ora 2, că atunci se opresc. Și cu această ocazie să inhaleze și niște arome de urină de căței de pe bordurile amplasate special, pe lângă bloc.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

14 − ten =