Dispar chioscurile de presa din Sectorul 4?

chioscurile de presa

In Sectorul 4 au inceput sa dispara chioscurile de presa. Oricum erau putine pentru ca in ultimii ani si tirajele ziarelor au scazut, iar reteaua de distributie s-a diminuat si ea. Problema este insa alta, si anume ca suntem pe cale sa asistam la un mic scandal intre distribuitorii de presa tiparita si Primaria Sectorului 4.

Reprezentantii Grupului de Presa Acces Press au declarat pentru adplayers.ro ca, desi au avut o discutie cu edilii din Primaria Sectorului 4 si li s-a spus ca ridicarea chioscurilor va inceta, pana in acest moment au disparut 13.

Aceasta masura ii afecteaza foarte mult pe cei din presa scrisa, cati au mai ramas. Inca mai sunt oameni care se indreapta dimineata catre toneta din colt, nerabdatori sa citeasca ce mai scrie in ziare, chiar daca online-ul ne-a acaparat din ce in ce mai mult in ultimii ani.

Intrebate despre aceasta situatie, surse din primarie ne-au spus ca ridicarea chiscurilor de ziare face parte din planul de schimbare a imaginii sectorului. S-au ridicat doar chiscurile aflate in stare de degradare, ruginite, nefolosite si pline de graffiti.

Tot din aceasta campanie ce isi propune imbunatatitrea aspectului Sectorului 4, fac parte si ridicarile de masini abandonate sau a chioscurilor de flori neconforme. Aceleasi surse au mai declarat ca in acest moment se afla in dezbatere un proiect ce vizeaza reglementarea modului de autorizare si amplasare a acestor chioscuri pe raza sectorului.

Probabil ca vor aparea aceste chioscuri cu un aspect imbunatatit si ca primarul nu o sa ne lase, totusi, fara acces la presa traditionala.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen + 13 =