Drept la replica Primaria Sectorului 4

drept la replica

Primaria Sectorului 4 ne-a trimis, astazi, un drept la replica la articolul nostru “Primim de la Cititori: copaci taiati ”la misto” pe Aleea Resita din Sectorul 4”, in care se precizeaza ca arborele despre care am scris nu a fost taiat fara un motiv intemeiat, acesta fiind doborat in timpul viscolului de la sfarsitul saptamanii trecute.

Va prezentam in continuare, integral, DREPTUL LA REPLICA:

În urma articolului publicat pe site-ul www.sectorul4live.ro, sub titlul „Primim de la Cititori: copaci taiati ”la misto” pe Aleea Resita din Sectorul 4, Primăria Sectorului 4 dorește să facă următoarele precizări:

Copacul la care se face referire în articolul respectiv nu a fost tăiat fără un motiv întemeiat, sau cu rea intenție, de către reprezentanții Primăriei Sectorului 4. Copacul s-a rupt în timpul viscolului de la sfârșitul săptămânii trecute și a căzut pe trotuar. 

Imediat după ne-a fost semnalat acest incident, colegii noștri de la SC ADP4 SA au fost nevoiți să taie bucata ruptă și să o îndepărteze de pe spațiul public.

Având în vedere această situație de fapt, vă rugăm să includeți punctul nostru de vedere, în materialul deja publicat, în virtutea dreptului la replică și pentru o informare corectă a cititorilor.

Pentru susținerea celor de mai sus, vă transmitem și o fotografie făcută imediat după incident.

 Biroul de Presa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

10 − 1 =