Drept la Replica USR Sector 4

drept la replica

Va prezentam integral DREPTUL LA REPLICA primit de la USR Sector 4, in urma publicarii de catre site-ul nostru a articolului “Bomba! Membru marcant USR-USB, Sef de Comunicare la PSD – Primaria Sectorului 4“:

USR Sector 4 dorește să clarifice știrea apărută ieri (5 iunie 2018 – N.R.) pe site-ul sectorul4live.ro despre un posibil membru marcant al USB/USR aflat în echipa de comunicare a Primăriei S4.

Dan Podaru, domnul la care se referă articolul, a fost membru în USB din Iunie 2015 până în Ianuarie 2016, când și-a dat demisia, în urma unor diferențe de opinie. A fost doar o persoană în trecere prin organizație, interesat mai mult de titulaturi gratuite, alianțe politice oportuniste și cu un stil nepotrivit valorilor USB. Cu USR nu a avut nimic de-a face, USR luând ființă în 2016, după alegerile locale din Iunie și mult după demisia dumnealui.

Mai jos puteți găsi capturi de pe pagina personală a domnului Podaru si de pe site-ul de stiri hotnews.ro care anuntă demisia acestuia in Ianuarie 2016.

Pe lângă clarificare, am mai atrage atenția asupra faptului că site-ul sector4live.ro nu a cerut un punct de vedere USR-ului, cum ar fi fost normal, să verifice daca mai există vreo legatură intre domnul Podaru si USR, fiind mai mult interesat de senzational.

Sector4live.ro se discreditează și dă dovadă de lipsă de profesionalism, publicând afirmații manipulatoare și tendențiose menite să arunce suspiciuni asupra integrității membrilor USR.

Noi rămânem oricând deschiși către dialog cu orice publicație media interesată de prezentarea curată a faptelor.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 + five =