I-a furat telefonul mobil din mana pe o strada din sectorul 4, dar a fost prins rapid de politisti

telefonul mobil

Inca un caz de talharie a avut loc, ieri, pe o strada din sectorul 4, in miezul zilei, anunta Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti (DGPMB). Un tanar este acuzat de talharie, dupa ce a smuls telefonul mobil din mana unei femei pe un bulevard din sector si a rupt-o la sanatoasa. Se pare, insa, ca nu a fugit pe atat de repede pe cat ar fi vrut.

Potrivit DGPMB, miercuri, in jurul orei 15.00, politistii Secţiei 15 Politie au fost sesizati de catre o femeie, cu privire la faptul ca, in timp ce se deplasa pe un bulevard din sectorul 4, un tanar i-a smuls telefonul mobil din mana, dupa care a fugit printre blocurile din zona.

CITESTE SI: Hoti de buzunare, prinsi de politistii DGPMB in flagrant, in sectorul 4

Deplasandu-se cu imediat la fata locului, politistii au depistat la scurt timp dupa comiterea faptei, pe o alee din apropiere, un minor de 16 ani, banuit de comiterea faptei, acesta fiind imobilizat si condus la sediul subunitatii pentru audieri. In urma cercetarilor, in sarcina banuitului s-a stabilit ca acesta ar fi abordat femeia sub pretextul de a-i inmana telefonul mobil pentru a efectua un apel, ulterior solicitandu-i sa stearga istoricul din agenda. In acel moment, folosind forta fizica, ar fi smuls bunul din mana persoanei vatamate, fugind printre blocurile din zona“, se arata in comunicatul de presa al DGPMB.

Politistii anunta ca cercetarile sunt continuate sub aspectul infractiunii de talharie calificata, cu cel in cauza in stare de retinere, urmand a fi prezentat magistratilor.

Sursa: DGPMB

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

15 + 6 =