Inca un santier in sectorul 4: strada Luica va fi largita! Cat costa proiectul si cat vor dura lucrarile

Luica

Consilierii Sectorului 4 au aprobat, in sedinta de ieri, un proiect de hotarare prin care se propune largirea strazii Luica cu cate o banda pe sensul de mers. In expunerea de motive se precizeaza ca in acest moment, strada Luica nu poate prelua tot traficul care se inregistreaza in zona, mai ales cand este vorba de orele de varf.

Supralargirea strazii Luica este un proiect care va scoate din buget suma de 8,7 milioane de lei, dupa cum afirma cei de la DCNews.

”In acest moment este o banda pe fiecare sens si dorim sa o aducem la doua benzi de circulatie pe fiecare sens, (…) pentru ca e un nod foarte important de circulatie al sectorului 4, este zona de tranzit dintre sectorul 4, sectorul 5 si iesirea din Bucuresti spre Giurgiu si spre vama, spre Ruse”, a declarat viceprimarul sectorului 4, dupa sedinţa Consiliului Local, referitor la proiectul de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenti obiectivului de investitii supralargire strada Luica (sos. Giurgiului pana la bd. Constantin Brancoveanu).

”Ne dorim sa incepem in acest an. E o investitie care nu se poate face intr-un singur an, este o lucrare destul de ampla”, a aratat viceprimarul, sustinand ca va fi realizata cel mai devreme la sfarsitul anului viitor”, mai preciazat viceprimarul Dan Delegeanu.

Sursa: DCNews

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 × four =