Incident la un loc ce joacă din Sectorul 4. O fată de 12 ani a fost rănită după ce s-a urcat pe o masă de ping-pong care s-a rupt

incident

O fată în vârstă de 12 ani a fost rănită, ieri seară în jurul orei 20.00, după ce o masă de ping-pong pe care s-a așezat s-a rupt lovind-o la picior. Potrivit Poliției, care a fost sesizată după incident, minora a fost transportată la spitalul Marie Curie, pentru îngrijiri medicale, iar acum se află în afara oricărui pericol.

„În cursul acestei zile, în jurul orei 20.05, DGPMB – Secția 16 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, în parcul situat pe str. Costila nr. 10, sector 4, unei minore i-ar fi căzut o masă de tenis pe picior, provocându-i leziuni. La fața locului s-au deplasat agenți de siguranță publică, stabilind faptul că minora, în vârstă de 12 ani, s-ar fi urcat pe masa de ping-pong în cauză, care s-a rupt, lovind-o la piciorul drept.”, se arată într-o informare a DGPMB, preluată de către Antena3. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Incidentul de ieri seară s-a întâmplat la aproape două săptămâni după ce Primăria Sectorului 4 a anunțat închiderea mai multor locuri de joacă din sector pentru demararea lucrărilor de reparații și punerea în siguranță a aparatelor care dotează aceste spații.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − nine =