Primim de la cititori: un parculet pentru copii din sectorul 4, transformat in loc de plaja

parculet

Subiectul despre care vom scrie astazi in rubrica Primim de la Cititori vine de la M.M, un locuitor din sectorul 4 intrigat de modul in care inteleg unii sa isi respecte semenii, transformand un parculet pentru copii in loc de “plaja”.

M.M. ne scrie ca pe strada Tulnici, un parculet de joaca (destinat, evident, celor mici) a fost transformat in loc de plaja pentru vreo 5 sau sase familii. Fotografiile pe care ni le trimite cititorul nostru sunt cat se poate de graitoare.

parc tulnici

“Nu e normal sa vina cu paturi si perne sa doarma acolo. Sunt 5-6 familii. Eu nu imi las copilul intr-un asemenea parculet”, ne spune M.M. Cititorul nostru mai afirma ca Politia Locala a intervenit deja, zilele trecute, dar asta nu a pus capat situatiei. Ca si cititorul nostru, si alti parintii care vor sa isi duca copiii in parculet la joaca evita sa faca acest lucru, si este evident de ce.

CITESTE SI: Spatiile de joaca din sectorul 4, inchise dupa ora 22:00. Amenda pentru cei care nu respecta programul!

In  aceste conditii, mai ales ca politia locala a intervenit, dupa cum spuneam mai sus, ne intrebam ce este de facut? Se pare ca pe unii oameni nu ii poti civiliza decat decat aplicand masuri coercitive. Dar, din nou, cine sa le aplice?

2 Comments

 1. sorin ceacar

  July 5, 2017 at 12:31 pm

  Buna ziua

  Am semnalat si eu situatia POlitiei Locale s4 , vor interveni pt degajarea zonei.Urmaresc cu atentie ce se intampla si va tin la curent.

  • administrator

   July 5, 2017 at 1:27 pm

   Buna ziua,
   Va multumim pentru promptitudine!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − twelve =