Incident la metrou pe magistrala Berceni-Pipera

Berceni-Pipera

Inca un incident la metrou in aceasta dimineata. Unui calator i s-a facut rau, in statia Piata Victoriei – magistrala 2 Berceni-Pipera, iar circulatia trenurilor a fost afectata.

“Unei persoane i s-a făcut rau. Conform procedurilor, trenul a stationat la peron. Persoana respectiva si-a revenit dupa aproximativ 10 minute, infoprmeaza Metrorex.

Potrivit companiei, circulatia trenurilor a revenit la normal in jurul orei 9,30, a precizat compania.

Sursa

CITESTE SI: Primaria Sectorului 4 scoate la licitatie proiectul noii statii de metrou de pe Soseaua Berceni

1 Comment

  1. Un calator nemultumit

    septembrie 24, 2019 at 11:49 am

    Nu ma mira! Metrorex castiga o gramada de bani ( 70 de lei abonament lunar) doar de la o singura persoana si la cati calatoresc cu metroul zilnic, faceti voi calculul! Tin aerul ala conditionat la minim pisa-m-as pe ei suntem obligati sa tinem toate geamurile deschise ca efectiv nu se poate respira! Sa nu mentionez ca in statii nu exista aer conditionat cum ar fi normal sa fie ca suntem in UE ce mortii mei!!! Viteza metroului de vine pe peron nu este normala . Unde se duc banii aia? Sa mai vorbim de linia de conecteaza drumul taberei?Cati ani au trecut? Metrou la aeroport? ha ha, toti banii calatorilor se duc in buzunarele gresite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

two × two =