Intrebare pentru Primarie: “Cat timp se lucreaza la parcarea Piata Sudului pietonii pe unde merg?”

pietonii

Se lucreaza la Parcarea de la Piata Sudului. Aste se stie, insa mai important este ca pana la terminarea lucrarilor se pare ca pietonii trebuie sa mearga pe carosabil, pentru ca trotuarul din zona a devenit acum loc de parcare. De ce? Pentru ca stalpii care impiedicau parcarea pe trotuar au fost scosi.

Si mai important este ca pe acolo merg spre scoala multi copii, nevoiti sa ocoleasca, tot pe carosabil, desigur, masinile parcate aiurea. Primaria ar trebui sa ia masuri urgente pentru ca altfel s-ar putea produce accidente. Cititorul nostru, Adi Gherghevici, ne-a trimis cateva imagini si ne scrie: “Legat de lucrarile la parcarea de la Piata Sudului, intre timp trotuarul a devenit el insusi parcare, ceea ce de multe ori forteaza pietonii sa ocoleasca masinile pe carosabil. Asta inseamna risc de accident, mai ales ca e vorba de copii care se indreapta spre scolile din zona (113, 133, 190), deoarece au fost scosi stalpisorii care impiedicau accesul pe trotuar al masinilor. La fel e si pe trotuarul de pe partea cealalta a Sos. Oltenitei.

CITESTE SI: O rulota parcata in intersectia Bacalbasa cu str. Gh. Ion blocheaza vizibilitatea in trafic – accidentele se tin lant in zona

1 Comment

  1. Andrei

    decembrie 8, 2017 at 3:28 pm

    Întrebarea e prost pusa pentru ca nu se lucrează. Deocamdată doar imprejmuirea. Partea buna e ca s-au risipit interlopii de la microbuze.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 × five =