Lista celor 5.000 de beneficiari de vouchere pentru programul Biciclisti in Bucuresti

vouchere

Primaria Capitalei anunta ca a inceput tiparirea si distribuirea celor 5.000 de vouchere din cadrul programului “Biciclisti in Bucuresti”. Acestea vor fi livrate prin curier solicitantilor, la adresa trecuta in cererea de inscriere, mai anunta municipalitatea. Pentru a pastra confidentiale datele celor care s-au inscris in program, primaria a inclus in lista doar initialele numelor beneficiarilor si numarul de inregistrare al cererii.

Primaria precizeaza  ca, potrivit contractului incheiat cu furnizorul serviciilor de tiparire si distribuire a voucherelor pentru programul Biciclisti in Bucuresti, livrarea va avea loc in urmatoarele doua saptamani.

De asemenea, in cazul in care livrarea nu se va putea face, din motive obiective, la domiciliul beneficiarilor, voucherele vor fi returnate Primariei urmand a fi ridicate de beneficiari, de la Biroul de relatii cu Publicul, in baza unei notificari telefonice prealabile.

CITESTE SI: Numarul de vouchere oferite prin proiectul Biciclisti in Bucuresti ar putea fi suplimentat

Reprezentantii Primariei Capitalei mai spun ca solicitantii care nu se regasesc pe lista primilor 5.000 de beneficiari sunt inclusi in baza de date a programului si vor primi vouchere in etapa a doua, care va demara imediat dupa aprobarea de catre Consiliul General al Municipiului Bucuresti a suplimentarii numarului de vouchere. Sedinta va avea loc in data de 30 august 2017.

Primaria va reveni cu detalii privind modul in care vor fi acordate voucherele din etapa a doua.

Vedeti lista celor 5.000 de beneficiari de vouchere pentru biciclete

1 Comment

  1. BIZIRU MARIOARA

    august 24, 2017 at 5:37 pm

    Am depus cerere online,cum pot sti daca sunt pe lista?nu stiu numarul de inregistrare.MULTUMESC.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 × four =