Avem si perete de escalada in Parcul Lumea Copiilor!

perete de escalada

Incet, incet, Parcul Lumea Copiilor devine polivalent in materie de distractie. Spunem asta pentru ca primarul Sectorului 4 anunta, pe Facebook, ca in Parcul Lumea Copiilor a fost montat “singurul perete de escalada din Romania autorizat ISCIR si omologat la standarde europene de siguranta”.

“Premiera in Sectorul 4! O noua metoda de a face miscare in aer liber. In Parcul Lumea Copiilor a fost montat, pe unul dintre stalpii de sustinere ai tirolianei, un perete de escalada. Daca aveti varsta cuprinsa intre 6 si 60 de ani nu va mai trebuie decat curajul pentru a va catara la o inaltime de 9 metri, de unde veti avea parte de o priveliste superba.”, scrie Daniel Baluta pe pagina sa de Facebook.

Ideea montarii unui astfel de echipament in Lumea Copiilor este una de apreciat. O mentiune care trebuie facuta este ca in postarea de pe Facebook, desi primarul afirma ca limita de varsta pentru folosirea acestui perete de escalada este intre 6 si 60 de ani, pe unul dintre panourile care ofera informatii despre echipament scrie clar ca limita de varsta este intre 5 si 50 de ani.

Ce trebuie sa mai stiti inainte de a hotari sa faceti pe alpinistii in Parcul Lumea Copiilor: greutatea maxima admisa este 100 kg, tinuta pe care o purtati trebuie sa fie cat mai sport, doamnele cu parul lung (si domnii, daca e cazul ūüôā ) sunt rugate sa isi stranga parul, iar inainte de a incepe “ascensiunea” va trebui sa participati la un scurt instructaj efectuat de catre personalul firmei care opereaza echipamentul.¬†Pretul este de 10 lei, pentru 10 minute de escalada.

CITESTE SI: Tiroliana din Parcul Oraselul Copiilor a fost pusa in functiune. Cat costa biletul pentru acces la senzatii tari

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicatńÉ.

5 + eighteen =