Mersul cu metroul s-a transformat in sport periculos: calatori evacuati si defectiuni tehnice

Coronavirus

Metrorex are probleme din ce in ce mai grave pe care nu vrea nici sa le recunoasca, nici sa le rezolve. Altfel spus, mersul cu metroul s-a transformat in sport periculos.

Chiar astazi, in prima zi de scoala, cand mai multi calatori au optat pentru a se deplasa cu metroul, alte probleme s-au declansat in subteran. Trenurile au avut intarzieri mari sau nu au mai ajuns deloc la destinatie, iar calatorii unui tren ce se deplasa pe magistrala Eroilor – Preciziei au fost evacuati. Motivul? Dupa cum a transmis Metrorex, e vorba de unele defectiuni tehnice, insa nu ofera alte detalii, informeaza ziare.com.

Traficul a fost blocat pentru 45 de minute, la aceasta ora circulandu-se normal. Despre aceste incidente de la metrou am scris si, probabil, ca vom avea ce sa mai scriem in continuare. Dar ce este mai grav ca nimeni dintre cei responsabili nu aude si nu vede, iar siguranta calatorilor este pusa zi de zi in pericol. Va reamintim ca pe 1 septembrie scriam despre tavanul care a cazut la statia de metrou Universitate, iar inainte de acest eveniment cateva incendii au avut loc la metrou. Ce urmeaza?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen − five =