Metrorex a suplimentat numarul de trenuri in vederea fluidizarii traficului de calatori

noului Coronavirus

Metrorex a anuntat ca incepand de astazi, 6 martie, a luat masura suplimentarii trenurilor de calatori, inclusiv pe Magistrala 2, Berceni – Pipera, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Decizia vine in urma incidentului care a avut loc in aceasta dimineata in statia Unirii, cand un tren a fost retras din circulatie din cauza unor defectiuni tehnice, ceea ce a dus la supraaglomerarea peronului. Potrivit Metrorex, suplimentarea numarului de garnituri de tren aflate in circulatie se aplica pe magistralele 1, 2, si 3.

Metrorex a luat masuri de fluidizare a traficului de calatori la metrou, pentru evitarea supraaglomerarii de la orele de varf. Pentru ca circulatia sa se desfasoare in conditii depline de siguranta si confort, pe Magistralele 1, 2 si 3 au fost introduse in circulatie trenuri suplimentare; s-a luat in considerare evitarea sosirii simultane a trenurilor in statiile unde se inregistreaza trafic mare de calatori; a fost suplimentat personalul de conducere a trenurilor pentru micsorarea timpilor de intoarcere a metrourilor la capetele de magistrale“, se arata in comunicatul de presa.

Sursa: Metrorex

Leave a Reply

Your email address will not be published.

nineteen − 2 =