Metrorex incepe de maine lucrarile de modernizare. Ce statii de metrou vor fi inchise

lucrarile

Metrorex a anuntat ca de maine demareaza lucrarile de modernizare a trei statii de metrou. Chiar daca anuntul nu vizeaza inca statii din Sectorul 4, credem ca este bine sa stiti cum stau lucrurile.

Astfel, incepand cu 19 aprilie 2017, Metrorex va demareaza prima etapa a lucrarilor de modernizare a sistemului de control-acces, in statiile de metrou: Republica, Titan si Nicolae Grigorescu.

Potrivit unui comunicat de presa al Metrorex, in perioada 19 – 25 aprilie se va lucra la urmatoarele statii de metrou (accesuri):
– Statia Republica – Acces A (bulevardul Basarabiei). Calatorii vor putea utiliza celelalte 3 accesuri disponibile ale statiei de metrou Republica (accesul B – bulevardul Basarabiei, gara Titan-Sud, C si D – soseaua Dudesti – Pantelimon;
– Statia Titan – Acces B (bulevardul Nicolae Grigorescu, str. Liviu Rebreanu). Calatorii vor putea utiliza accesul A (bulevardul Nicolae Grigorescu);
– Statia Nicolae Grigorescu – Acces A (bulevardul Camil Ressu, Aleea Fuiorului). Calatorii vor putea utiliza accesul B (bulevardul Camil Ressu, bulevardul Nicolae Grigorescu).

De asemenea, lucrarile vor continua si in perioada 26 aprilie – 05 mai la urmatoarele accesuri:
– Statia Republica – Accesurile B, C si D;
– Statia Titan – Acces A;
– Statia Nicolae Grigorescu  Acces B.

Metrorex reaminteste ca  41 de statii de metrou vor avea instalatii noi de control-acces in perioada urmatoare.

Sursa: Metrorex

1 Comment

  1. ion

    April 28, 2017 at 11:41 am

    parca ziceau ca la AP.Patriei a descoperit Piedone a doua gura de metrou cand a modernizat Piata… Nu se mai aude nimic de ea?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten − 1 =