Nicușor Dan consideră ANPC a devenit “noua bâtă” a PSD București. Reacția primarului la decizia ANPC de a retrage din circulație 80 de vehicule STB

Nicusor Dan

Ieri după-amiază, după ce ANPC a anunțat suspendarea a numai puțin de 80 de vehicule STB din cauza stării de deteriorare a acestora, Primarul General Nicușor Dan a ieșit public cu o declarație furibundă, acuzând Autoritatea ca a devenit o ”bâtă a PSD” prin care se încearcă nici mai mult nici mai puțin decât blocarea transportului în comun din oraș.

”Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor încearcă în zilele acestea ceea ce n-a reușit sindicatul politic acum câteva luni, să blocheze definitiv transportul în comun din Capitală. ANPC a devenit acum extrem de brutală, la ordin politic, și asta se vede cu ochiul liber: închide locuri de joacă în parcuri, amenință cu închiderea de spitale și pune în dificultate transportul public prin scoaterea din circulație a mai multor troleibuze și tramvaie (anunț făcut chiar azi – ieri – n.r.), a scris Nicusor Dan pe Facebook.

Primarul recunoaște în aceeași postare că ”nu e totul perfect în București, sunt probleme nerezolvate de 30 de ani și unele adâncite de regimul Firea, timp de patru ani”, însă afirmă că ”serviciile publice nu pot fi blocate doar pentru că nu sunt oferite la standarde de excelență”.

Nicușor Dan mai spune că de fapt PSD vrea să pună ”lacătul pe București” din răzbunare pe cei care nu i-au votat pe social-democrați.

”Ce mai urmează să mai facă ANPC? Să oprească furnizarea apei calde, pentru că sunt avarii pe rețea? Asta vor Gabriela Firea și prietenii ei de la ANPC? Probabil că bucureștenii se pot aștepta și la așa ceva de la subordonații plini de zel ai „Doamnei”. Sunt curios dacă sunt tot atât de „necruțători” cu primăriile sectoarelor 3, 4 sau 5.”, afirmă Nicusor Dan.

Vă reamintim că ieri dimineata ANPC a retras temporar din circulatie 80 de vehicule ale STB! Decizia vine la aproape doua luni de la demararea verificarilor

Leave a Reply

Your email address will not be published.

12 − 6 =