Noi reguli de functionare pentru Sala de joaca din Oraselul Copiilor

Directia Administrare Parcuri si Zone de Agrement Sector 4 a publicat pe site-ul oficial al institutiei noile reguli de functionare a Salii de Joaca din cadrul Parcului Oraselul Copiilor, asa ca daca mergeti cu cei mici in aceasta locatie, ar fi bine sa fiti in tema cu schimbarile decise de autoritatile locale.

Mai exact, s-a decis ca numarul maxim de persoane care au acces simultan in Sala de joaca sa fie de 30, in conformitate cu reglementarile legale impuse de normele de protectie si prevenire impotriva incendiilor. De asemenea, parintii trebuie sa stie ca insotirea copilului in sala de joaca va fi facuta de catre un singur adult (sau doi adulti in cazul in care este vorba despre un grup de copii), si ca timpul petrecut in interiorul spatiului de joaca a fost si el limitat la 60 de minute. Aceasta din urma decizie va asigura accesul cat mai multor copii in Sala de joaca in conditiile in care a fost limitat, dupa cum spuneam, numarul persoanelor care au acces simultan in spatiul respectiv.

sala joaca indoor

Mai trebuie precizat ca programul Salii de Joaca din Parcul Oraselul Copiilor ramane neschimbat – 11:00 -18:30, in fiecare zi.

1 Comment

  1. Ina PRICA

    mai 24, 2016 at 3:30 pm

    Din ianuarie nu se mai pot serba zilele de nastere acolo … era si in sectorul 4 un lucru bun caci locatia era gratis si iti aduceai de acasa tort si prajiturele, mai cumparai ceva si de prin orasel si ieseai bine si la pret si erau si copii fericiti. Dar ca orice lucru bun nu tine mult. O gramada de alte spatii din orasel is goale si ar putea fi inchiriate la preturi decente pt 3-4 ore ( in total 3 serbari pe zi, daca taxa ar fi sa zic 50 de ron au incasa cam 150 de roni/zi), parintii ar fi multumiti, copii la fel si administratia parcului caci atunci cand pleaca spre casa daca treci cu copilul prin parc tot ii iei macar o vata pe bat sau il dai intr-o “comedie”, deci nimeni nu iese in paguba.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three − two =