Paradoxuri neaose: Gabriela Firea da vina pe PSD pentru blocarea proiectelor pentru Bucuresti si ameninta cu demisia

Gabriela Firea

Probabil ca stiti deja ca e “dans” mare in PSD, bataie de functii, comitete si sedinte …ce sa mai, aproape o rascoala din care nimeni nu mai intelege nimic. Dar nu asta ne intereseaza, ci faptul ca primarul General, Gabriela Firea, a amenintat, intr-o declaratie data astazi dimineata, inainte de sedinta CEx a PSD, ca isi va da demisia din toate functiile pe care le detine in partid, daca nu primeste spijinul promis de acelasi PSD pentru realizarea unor proiecte pentru Capitala.

“(…) în momentul in care voi constata ca in continuare proiectele Capitalei sunt blocate, intr-un timp rezonabil pe care doamna prim-ministru il stie, pentru ca am dialogat pe acest subiect, daca aceste termene sunt depasite, nu mai astept asa cum am facut pana acum – imi dau demisia”, a spus Gabriela Firea, scrie Agerpres.

Acum, nu prea stim ce sa spunem si cum sa privim declaratia edilului, dar stim ca daca citim printre randuri descoperim ca, in sfarsit (mai exact la aproape doi ani de mandat!) primarul ales al Capitalei recunoaste ca proiectele pentru Bucuresti (a se citi investitii) sunt …blocate. Din nou, nu prea stim ce sa spunem: abia acum sa-si fi dat seama Gabriela Firea ca proiectele pentru Bucureti sunt blocate? Pana nu de mult, doar USR-ul si PNL-ul erau “vinovate” pentru blocarea investitiilor din Bucuresti, in opinia primarului, dar se pare ca sabotajul vine mai mult de la “colegii” de partid ai doamnei Firea.

Pacat insa ca primarul nu a dat nume concrete de personaje marca PSD care se ocupa cu pusul de bete in rotile municipalitatii si nici exemple de proiecte blocate. Dar macar acum ne este clar ca planurile pentru modernizarea Bucurestiului sunt “sabotate” de trei partide, daca facem un calcul bazat pe declaratiile anterioare si actuale ale edilului: de USR, de PNL si de partidul mamut cu picioare de lut, PSD. Si pentru ca politica este despre “oportunitati” si specularea momentului cel mai bun, Gabriela Firea a mai anuntat astazi, tot inainte de sedinta de la PSD, ca nu exclude sa candideze pentru un post de vicepresedinte national al …PSD, daca are sustinere din partea “colegilor de la Bucuresti”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × three =