Gandul: “Daniel Baluta, vrea sa desfiinteze parcarea de pe prima banda a arterei Nitu Vasile, intre Fantana Florilor si Piata Sudului”

Primarul sectorului 4 al Capitalei, Daniel Baluta, vrea sa desfiinteze parcarea de pe prima banda a arterei Nitu Vasile, intre Fantana Florilor si Piata Sudului. Potrivit edilului, desfiintarea parcarii ar fluidiza traficul in zona, scrie Gandul.

„Va supun atentiei urmatoarea situatie!  In zona dintre Fantana Florilor si pasajul Piata Sudului exista de mai multi ani parcare pe prima banda de circulatie, pe ambele sensuri de mers. Credeti ca ar fi o idee buna sa desfiintam aceaste locuri de parcare si sa redam circulatiei banda intai? Este evident pentru noi toti ca aceasța actiune ar fluidiza traficul in zona, lucru evidentiat si de partenerii nostri de la Waze”, a scris primarul pe Facebook.

CITITI IN CONTINUARE PE ACEST SUBIECT PE GANDUL.RO

1 Comment

  1. Andi

    iulie 17, 2020 at 9:43 am

    E jenant faptul ca se fac sondaje de genul asta pe Facebook, acolo unde 80% ii comenteaza laudativ conturi false cu poze furate de pe net. De fiecare data cand intrebi cat a costat X lucrare, ti se baneaza contul. E democratie asta?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 × four =