Se agita apele in PNL, iar valurile pleaca din sectorul 4!

PNL

La doar o saptamana de la alegerile Europarlamentare, in Partidul National Liberal (PNL), marele castigator al acestei runde electorale, incep sa apara probleme. O sa spuneti “si ce ne intereseaza pe noi?”. Ei bine, se pare ca aceste probleme pornesc din sectorul 4, de la Razvan Sava, pana mai ieri presedintele de filiala liberala de sector.

Potrivit unor surse citate de Adevarul, Razvan Sava, fost presedinte al PNL Sector 4, i-a cerut demisia lui Ludovic Orban in sedinta de ieri a conducerii liberalilor, pe motiv ca liderul national ar fi “sub scorul partidului”.

Razvan Sava si-ar fi argumentat pozitia transanta invocand faptul ca nu este normal ca liderii de filiale care nu au obtinut scoruri bune la alegerile de acum o saptamana sa isi dea demisia, iar Orban, care ar beneficia de o intentie de vot mult sub scorul partidului, sa ramana in fruntea formatiunii. Propunerea lui Sava a fost respinsa, dupa cum mai scriu cei de la Adevarul.

Va reamintim ca tot ieri nu mai putin de 5 lideri ai filialelor PNL din Bucuresti si-au dat demisia, alaturi de presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, pentru ca nu au reusit sa obtina rezultate bune la votul din 26 mai.

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

11 + 7 =