Primar: “Toate strazile de pamant din sectorul 4 au fost pietruite”. Ce urmeaza?

sectorul 4

Nu demult scriam ca sectorul 4 are o sumedenie de strazi de pamant, care arata exact ca in Evul Mediu si ca probabil va mai dura un timp pana cand autoritatile sa le ia cu adevarat in seama si sa rezolve problema. Iata insa ca lucrurile par a se rezolva, cel putin potrivit afirmatiilor primarului Baluta.

Prin noiembrie 2018, primaria sector 4 anunta ca 30 din cele 40 de strazi de pamant din sector au primit, in baza unei Hotarari de consiliu local, unda verde pentru modernizare.

Ce inseamna modernizare?

Ei bine, pana la pretioasa asfaltare, vorbim despre dotarea cu utilitati (gaze, canal, apa, iluminat public) si pietruire.

Dar, se pare ca lucrarile au avansat mai repede decat credeam noi, iar acum chiar se va putea vorbi despre asfaltarea acestor strazi.

De altfel, ieri, primarul sectorului 4, Daniel Baluta, dadea pe Facebook o veste cu adevarat buna:

Toate străzile de pământ au fost pietruite!

A fost un drum anevoios, dar cu răbdare și cu înțelegere din partea dumneavoastră, am izbutit.

Mai multe străzi din sectorul nostru erau pierdute în negura vremii, fară asfalt și fără utilități, iar când ploua cu greu oamenii care locuiesc în aceste zone puteau ieși din case.

Aceste imagini nu vor mai avea loc în sectorul nostru, pentru că am reușit să finalizăm lucrările de introducere a utilităților, – apă, canal, gaze -, după care am pietruit toate străzile și le-am pregătit pentru ultima etapă și anume asfaltare.

Ce nu aflam din postarea primarului este cand se va termina administratia locala lucrarile din sectorul 4. Speram insa ca in curand, pentru ca acum nu mai exista scuze pentru intarzieri, mai ales daca vremea se mentine frumoasa.

CITESTE SI: IMPORTANT! Incep lucrarile de modernizare pe Aurel Persu, Drumul Binelui, Dealul Alunisului, Dealul Babei si Postalionului!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 × 1 =