Primaria Sectorului 4 se va muta in alta cladire pentru reabilitarea sediului din Cosbuc. Vedeti cat va costa chiria

mall

Primaria Sectorului 4 a publicat pe pagina de internet a institutiei un anunt de achizitie “de servicii care au ca obiect inchirierea unui imobil pentru Sectorul 4 al Municipiului Bucuresti”, cladire in care ar urma sa se mute pentru o perioada de aproximativ un an toata activitatea administratiei locale. Scopul? Asa cum scriam si anul trecut, actualul sediu al primariei va intra in lucrari de reabilitare si modernizare. Cat costa, insa, toata distractia?

Potrivit anuntului publicat de primaria Sectorului 4, durata acordului – cadru este de 14 luni, iar perioada estimata pentru derularea celui mai mare contract subsecvent este de 12 luni, aceasta reprezentand durata estimata pentru finalizarea lucrarilor la sediul actual al autoritatii contractante.

Valoarea estimata fara TVA contractului de inchiriere este, conform aceluiasi document, de 1,89 milioane de lei.

Cum se va atribui contractul? Prin negociere cu cei care depun oferte (data limita este 9 februarie 2017, ora 10.00) la Registratura Sectorului 4, dupa “criteriul cel mai bun raport calitate-pret”.

Deschiderea ofertelor, se mai precizeaza in anuntul primariei, va fi facut in aceeasi zi, respectiv 9 februarie, la ora 10.30, adica la jumatate de ora dupa expirarea termenului de depunere a ofertelor.

anunt

Dupa cum scriam la jumatatea anului trecut, Cladirea Primăriei Sectorului 4 din strada George Cosbuc va intra in lucrari de modernizare din februarie 2017.

Potrivit declaratiilor primarului Daniel Baluta din iulie 2016, lucrarile pentru modernizarea sediului din George Cosbuc vor avea ca termen de finalizare maxim un an de zile, iar daca firma de constructii care va face reabilitarea nu o va termina in timpul prevazut in contract, aceasta va plati chiria pentru spatiul in care va functiona Primaria Sectorului 4. Tot in iulie anul trecut, valoarea lucrarile de modernizare era stabilita la 14 milioane de lei, potrivit unei Hotarari aprobate de Consiliul Local Sector 4, iar administatia locala va contribui cu aproximativ jumatate din suma, restul fiind fonduri europene.

Reabilitarea cladirii din strada George Cosbuc presupune extinderea pe verticala a imobilului (mansardare), construirea a 17 noi birouri (de cate 18 metri patrati), dar si a 3 sali de conferinta de cate 60 de metri patrati.

Cititi si: SF la Primaria Sectorului 4: vor sa transforme ghiseele in …cafenele!: „Nu mai stam cocosati ca slugile”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 3 =