Primaria Sectorului 4 si Asociatia Colectiv GTG 3010 construiesc o noua maternitate in Sectorul 4

Primaria

Primaria Sectorului 4, Asociatia Colectiv GTG3010 si Spitalul Sfantul Ioan au semnat, ieri, un parteneriat pentru construirea unei maternitati noi in Bucuresti, finantarea fiind asigurata partial de administratia locala, dar si prin intermediul unor campanii de donatie.

Construirea noii maternitati, care va fi dotata la standarde moderne, necesita o investitie de 12 milioane de euro, iar intr-o prima faza Primaria va acorda din bugetul local cinci milioane de lei, urmand ca pe parcursul lucrarilor sa suplimenteze suma in functie de evolutia proiectului.

Noua maternitate va fi construita pe o parte din terenul Spitalului Sfantul Ioan si, dupa receptia lucrarilor, aceasta va intra in proprietatea unitatii spitalicesti.

“Aceasta noua cladire se va ridica in curtea spitalului Sfantul Ioan, din Bucuresti, iar proiectul se va putea realiza si cu sprijinul Primariei Sector 4 si a Primariei Capitalei. Suma estimata pentru construirea acestei maternitati este de 12 milioane de euro, pentru 110 paturi, cu tot cu dotari. In momentul de fata incepem o campanie de strangere de fonduri si speram ca in urmatoarele doua – trei luni sa strangem primul milion de euro. Se lucreaza deja la proiect, pana la sfarsitul anului vor fi gata cadastrul si intabularea terenului. Speram ca la inceputul anului 2020 vom avea maternitatea gata, costurile de constructie a unitatii fiind estimate la opt milioane de euro, iar patru milioane de euro vor reprezenta dotarile”, a declarat Eugen Iancu, presedintele Asociatiei Colectiv GTG 3010.

1 Comment

  1. Andrei

    December 8, 2016 at 9:06 pm

    Ca idee intrati in maternitatea Bucur din sectorul 4 (aproape de colectiv). O mizerie generala, o infecție totala. Mai bine ar curata jegul de acolo. Cu excepția unui etaj, acolo este jeg. De personal nu mai vorbesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × three =