Primarul Baluta declara razboi “samsarilor” de masini

masini

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a postat pe Facebook un avertisment pentru vanzatorii de masini care isi lasa “marfa” parcata pe unde apuca, blocand astfel trotuare intregi. Mai mult, primarul afirma ca desi samsarii auto sunt inventivi si au gasit deja alternative ca sa evite amenzile date de Politia Locala, cei din administratie cunosc deja toate aceste tertipuri, iar cei care nu respecta legea nu au cum sa scape de sanctiuni.

Trotuarele din sectorul 4 nu sunt târguri auto! Am spus-o în nenumărate rânduri, iar colegii mei se vor asigura că nimeni nu va mai bloca vreun trotuar sau vreun colț de stradă cu masini expuse la vânzare. Chiar dacă vânzătorii au început deja să caute măsuri alternative de a evita amenzile pe care le acordă Poliția Locală, îi anunț și pe această cale că suntem la curent cu tot ceea ce plănuiesc și că soluția acestei probleme este una singură: ca ei să-și ridice vehiculele în regim de urgență și să le expună la vânzare doar în locurile special amenajate. Altfel, le vom ridica noi și le vom impune plata tuturor costurilor aferente acestei operațiuni“, scrie primarul pe pagina sa.

Nu este prima data cand primaria declaseaza o astfel de actiune de sanctionare a vanzatorilor de masini care transforma trotuarele din sectorul 4 in targuri auto ambulante. La inceputul lunii trecute, administratia a demarat o actiune de notificare si sanctionare a posesorilor de masini parcate cu scopul vanzarii in zona din intersectia Giurgiului cu Toporasi.

CITESTE SI: Primaria a desfiintat targul auto ilegal din intersectia Giurgiului cu Toporasi

Conform Hotararii Consiliului Local 14 / 2015 – se interzice expunerea la vanzarea pe domeniul public a autovehiculelor. Hotararea prevede si sanctionarea proprietarilor care recurg la astfel de metode pentru a-si vinde masinile.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

12 − 10 =