Amenda maxima pentru un supermarket din sectorul 4 – FOTO

supermarket

Locatarii unui bloc de pe bulevardul Giurgiului din sectorul 4 au sesizat, zilele trecute, autoritatile locale in legatura cu cu faptul ca sanatatea lor este pusa in pericol de un supermarket care a transformat spatiul comun de la parterului blocului (luminatorul imobilului) in care isi desfasoara activitatea intr-un focar de infectie, scrie Libertatea.

Potrivit sursei citate, in loc sa mentina curatenia, atat in zona cailor de acces ale locatarilor, pe care de altfel le-a blocat, cat si in imediata apropiere a produselor pe care le comercializeaza, angajatii de la supermarket au folosit luminatorul blocului pentru a depozita gunoiul.

In urma sesizarilor primite de la locuitorii blocului respectiv, Directia Generala de Politie Sector 4 a efectuat un control in locatia amintita si a aplicat amenca maxima permisa de lege in astfel de cazuri, adica 3.000 de lei. Evident, locul a fost ulterior igienizat.

CITESTE SI: Amenzi de aproape 400.000 de lei pentru supermarketuri si shaormerii in sectorul 4

Daca e sa ne intrebati pe noi, amenda este foarte mica, raportata la fapta in sine si la faptul ca nu vorbim despre un simplu magazin de cartier, ci despre un lant de supermarketuri. Dar asta este legea…

Potrivit primarului sectorului 4, astfel de controale vor continua, iar edilul face apel si la locuitori sa sesizeze cazurile similare.

Sursa: Libertatea

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

6 − four =