Primarul Baluta, noutati despre reabilitarea blocurilor din sectorul 4

Primarul sectorului 4, Daniel Baluta, da detalii privind reabilitarea blocurilor din sectorul 4, intr-o postare pe Facebook. Edilul afirma ca subiectul, unul dintre cele mai importante, de altfel, pentru orice locuitor al comunitatii, nu a fost nici pe departe uitat, ci doar ca foarte putina lume este avizata si informata in legatura cu procedurile destul de greoaie care trebuie urmate.

Potrivit primarului de la 4, care a publicat si un clip pentru a-si argumenta afirmatiile, in sectorul 4 se anvelopeaza in acest moment, “multe imobile de locuinte“, si exista “camioane intregi de acte” pe care cei din primarie si asociatiile de proprietari le intocmesc pentru reabilitarea blocurilor. Daniel Baluta mai spune ca in lipsa acestor documente nu se pot pune schele nici macar pe un singur imobil.

Vedeti cel mai nou proiect de hotarare pe marginea Reabilitarii blocurilor de locuinte din Sectorul 4 si modalitati de plata propuse de administratie pentru anvelopare 

74 de blocuri sunt in lucrari de reabilitare in acest moment

La nivelul sectorului 4 avem acum 74 de blocuri in executie, dosarele altor 92 de imobile sunt pregatite pentru a intra in analiza in vederea finantarii din fonduri europene“, sustine primarul pe Facebook.

In plus. edilul promite ca “un lot mult mai generos, de peste 200 de blocuri le avem in diverse stadii de elaborare a documentatiilor tehnice“.

TE-AR PUTEA INTERESA SI: Reabilitare blocuri Sectorul 4 – cate blocuri spune primarul ca va anvelopa in acest an

1 Comment

  1. Tox

    martie 27, 2018 at 4:44 pm

    Daa… La 500 si ceva/mp, cum sa nu 🙂 Un bloc de 100 apt costa 3.800.000 lei.Fura omul, dar nici asa… La intrebarea “e ignifugat polistirenul?”, onor reprezentantii PS4 au raspuns ca nu exista ceva care sa nu ia foc… Dupa borduriada, inca o “reusita” marca Baluta.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

fifteen + 19 =