Primim De la Cititori: Borduriada de pe Bulevardul Brancoveanu

Bordurile ca bordurile, ca nu-i borduriada daca nu se schimba bordurile. Asta intelegem. Da’ cu copacii ce-ati avut?  Imaginile cu “cele mai recente lucrari de intretinere a bordurilor” sunt primite de la cititori. Zona? Bulevardul Brancoveanu. Spunea cineva, intr-un comentariu, ca nu poate fi primarul de vina pentru astfel de lucrari. Si are dreptate, primarul n-are nicio vina, ca doar n-o sa stea ca sef de santier peste toti Doreii care ar trebui sa faca treaba ca lumea. Dar ar trebui sa-i ia la intrebari pe sefii de santiere din sector si sa afle daca nu se putea proceda, totusi, altfel. Mama lor de borduri!

1 Comment

  1. Horia

    octombrie 12, 2017 at 2:11 pm

    Acuma sincer, chiar era nevoie de schimbat bordurile si spart trotuare bune, fara nicio alta reconfigurare, gen extinderea parcarilor in spic?
    De ce trebuie sa iroseasca banii public pe lucrari de fatada, negand si ignorand treburile cu adevarat importante: crearea multor spatii noi de parcare intre blocuri, crearea de sensuri unice si reconfigurarea traficului prin posibilitatea de a-l fluidiza, bani la educatie, sanatate, cultura (mai putin biserici ca acolo au bani)!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

15 + 13 =