Primim de la Cititori: crescatorie de porumbei la… bloc. Se intampla in Sectorul 4 (VIDEO)

crescatorie de porumbei

Sectorul 4 este deja renumit pentru tapul care a avut onoarea sa schimbe doi primari. Pe Popescu Piedone si pe Daniel Baluta (ma rog, pe ultimul inca nu l-a schimbat). Nu este o gluma, am scris ceva relativ recent despre tapul Balan, vedeta din Berceni. Si nu este ceva unic in Sectorul 4, dupa cum ne scriu cititorii nostri. Se poate si mai rau: crescatorie de porumbei, la bloc!

Robert Fieraru, locuitor al blocului C2, de pe strada Turnu Magurele, ne semnaleaza ca de ani balconul unui apartament vecin a fost transformat intr-o veritabila crescatorie de porumbei. Totul ar fi ok daca nu s-ar intampla intr-un bloc de locuinte, unde vecinii sunt nevoiti sa suporte mirosul provenit de la mizeria pasarilor. Cititorul nostru afirma ca reclamatiile facute autoritatilor competente nu au primit rezolvare. Cei de la Politia Locala Sector 4, sesizati de Asociatia de proprietari a imobilului, spun ca nu pot interveni pentru a constata neregulile pentru ca este vorba de proprietate privata, iar …proprietarul nu ii primeste pe politisti in apartament.

Asa se cresc porumbeii in sectorul 4! Pe balcon! Romaneste! Iar autoritatile refuza sa ne ajute! Ne imbolnavim in proriile case!“, ne scrie Robert Fieraru.

In continuare puteti viziona un scurt clip trimis de cititorul nostru si care releva foarte bine situatia cu care se confrunta locuitorii blocului C2 de pe strada Turnu Magurele.

1 Comment

  1. Florin

    August 15, 2018 at 9:12 am

    Cheama jandarmii lui Dragnea,o sa-i gazeze bine si la urma o sa-i impuste si mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 4 =