Primim de la cititori: E destul de rau pe …Drumul Binelui

Astazi deschidem o noua rubrica, pe care am decis s-o numim simplu: “DE LA CITITORI”. Aici vom publica sesizari primite de la dumneavoastra, cititorii Sectorul4LIVE, in speranta ca problemele comunitatii noastre vor ajunge si in atentia administratiei locale si isi vor gasi o rezolvare.

E destul de rau pe …Drumul Binelui

Inauguram noua sectiune a site-ului nostru cu o sesizare primita de la un cititor (doreste sa-si pastreze anonimatul)  pe marginea situatiei cu care se confrunta locuitorii de pe Drumul Binelui:

Pe strada Drumul Binelui se construieste foate mult, iar normele de constructii nu sunt respectate. Camioanele si utilajele ies pe carosabil aducand foarte mult noroi care se transforma intr-o perdea de praf ce se ridica cu fiecare trecere a unui autovehicul.  Se impune curatarea mai temeinica a carosabilului, cu o frecventa mai mare decat cea actuala de o data la saptamana (as putea spune chiar o data la doua saptamani) , precum si folosirea unor tehnici mai eficiente care sa stranga efectiv noroiul de pe strada si de la marginea trotuarului.  In prezent masina de curatenie merge la jumatate de metru distanta fata de trotuar, evitand fix portiunea cea mai murdara. Ar trebui strans acest noroi cu lopetile si incarcat in masini si nu doat periat si stropit cu apa

Vedeti in continuare si imagini de pe strada respectiva:

Drumnul Binelui 1 Drumnul Binelui 2 Drumnul Binelui 3

Ne puteti trimite sesizari si imagini pe adresa de e-mail contact@sectorul4live.ro

2 Comments

 1. Andrei

  April 4, 2017 at 8:31 am

  Alta maneareala si aici. Trebuiau sa ia din spatiul lor 3 m sa mai largeasca drumul. Nu poti da autorizatie de constructie pentru 5.000 de apartamente fara sa te gandesti la ce blocaje vor fi acolo. Si pe Drumul Jilavei la fel. Nu trotuare nu curatenie. Unde mai e o farama de trotuar, se stie…masina pe el.

  • Angela Silistraru

   April 4, 2017 at 12:54 pm

   Eu prefer sa ocolesc, e sub orice critica si cand e uscat. Vai Mama nostra cand s-or umple blocurile, praf si smog la kg de la masinile grabite…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × 2 =