Primim de la Cititori: Parcul Pietisoara de langa Bagdasar-Arseni, folosit ca loc de dormit pentru rudele pacientilor din spital

Pietisoara

Astazi vom vorbi in rubrica “de la cititori” despre un subiect pe care l-am mai abordat: transformarea parculetelor din apropierea spitalului Bagdasar-Arseni (parc Pietisoara) in loc dormit pentru cei care (probabil) au rude internate in unitatea medicala.

Nu vrem in niciun caz sa-i blamam pe acestia (exclusiv) pentru situatia respectiva. Sunt oameni cu probleme, probabil ca multi nu sunt din Bucuresti, nu au rude aici si nici posibilitati financiare sa se cazeze undeva. Asta nu inseamna, totusi, ca poti sa-ti trantesti o saltea in parcare, langa masina, sau chiar in parculetul Pietisoara, si sa nu-ti mai pese deloc de trecatorii care se uita mirati la ceea ce se intampla.

pietisoara 2

Asa cum spuneam, nu este singurul caz de acest fel din zona semnalat de catre cititorii nostri, si tocmai de aceea credem ca merita mai multa atentie din partea administratiei si a autoritatilor.

Cazul pe care vi-l prezentam astazi, inclusiv imaginile, le avem de la un cititor care doreste sa isi patreze anonimatul.

Este vorba de persoanele care dorm in parc de fiecare data cand o ruda este internata in spitalul Bagdasar-Arseni . Nu cred ca este frumos ce se intampla“, ne scrie cititorul nostru.

Nu doar ca nu este frumos, am spune noi, ci este anormal intr-o capitala precum Bucurestiul. Este clar ca situatia se va repeta, cu alte cuvinte, vorbim despre un mic fenomen pe care l-am putea intalni mai degraba in mahalale, nu pe o artera importanta din oras in anul de gratie 2017… Marele semn de intrebare al cititorului nostru este de ce nu intervine Politia Locala in astfel de cazuri. Oare nu are atributii in sens? In plus, se pare ca politia locala este la curent cu situatia din moment ce echipaje patruleaza prin zona (vedeti in imaginile de mai jos).

pietisoara 3

pietisoara 1

1 Comment

  1. Alexandra M.

    July 11, 2017 at 3:09 pm

    Hai că-n parc e mai ok, dar când o șatra întreagă doarme pe treptele farmaciilor și ale băncilor de vis-a-vis de Bagdasar cum mai e? Mai ales că țipă și fac haos printre trecători …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

17 + 16 =